Wat we doen

Een goed resultaat en een nette afwerking. Wij regelen het voor u. Van fundament tot straatwerk, van riolering tot keerwand. Stehouwer is uw partner voor buitenruimte en infra.

Grondwerkzaamheden

Een goed fundament is de basis voor elk project. Onze grondwerkzaamheden leggen de basis voor elk project. Of het nu gaat om bouwwerkzaamheden, wegenbouw of het werk aan een sloot of talud: wij zijn u graag van dienst.

Hoofdriolering

Het aanbrengen van hoofdrioleringen is voor ons ook een bekent terrein. Of het gaat om hemelwaterafvoer of vuilwaterafvoer, duikers of kolkafvoer pvc of beton ook hierin kunnen wij u ontzorgen door het werk op ons te nemen.

Wegenbouw

De basis van een strak gelegde straat is een solide en vlakke ondergrond. Wij verzorgen uw straatwerk van begin tot eind. Een grondige voorbereiding en een nette afwerking, zorgen voor een strak eindresultaat.

Houtconstructies

Voor ons werk in de buitenruimte verzorgen wij de aanleg van vlonders en beschoeiingen. Het grondwerk voor de aanleg of het onderhoud van uw sloot combineren we met de aanleg van vlonders en beschoeiingen van de beste kwaliteit.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons voor een kennismaking en wij helpen u graag verder!

Direct contact